Partners

Het SECUREDD portfolio biedt organisaties van ieder formaat de mogelijkheid om sneller, eenvoudiger en veiliger zaken te doen met lagere kosten.

Ons platform wordt wereldwijd ingezet om privacy gevoelige informatie te delen, en is complaint met alle vereiste wetgevingen. Alle data opslag is versleutelden alle transacties worden opgeslagen en getraceerd. We bedienen zowel MKB als enterprise klanten, direct of vanuit bestaande systemen middels bulk API's. Onze producten kunnen los afgenomen worden, of als volledige suite. Beheer en onderhoud wordt gedaan op ons SaaS platform conform de ISO27001 normen, waarvoor we ook gecertificeerd zijn. We draaien primair in de cloud binnen Nederland, maar kunnen ook on-premise installaties voorzien.

Pondres

Pondres www.pondres.nl en SECUREDD zijn gestart met samenwerken in 2015. In casussen lichten we toe hoe onze samenwerking heeft geleid tot een groot aantal zeer tevreden klanten.

SSLPost

SECUREDD is de globale sales partner van SSLPost https://www.sslpost.com/sslpost/.
SSLPost was rond 2000 een van de eerste bedrijven in het Verenigd Koninkrijk om beveiligde email als oplossing aan te bieden.
Hun Secure Send software wordt al meer dan 12 jaar gebruikt om onder andere te koppelen met SAP, Oracle, Microsoft voor beveiligde verzending en opslag van documenten.
Bedrijven als Pepsico en DHL vertrouwen op de technologie van SSLPost, en genieten van de scherpe tarieven. Met de vlekkeloze jaarlijkse ISO27001 en Cyber Security Essentials certificeringen handelen ze wereldwijd op uiterst veilige wijze conform wetgevingen zoals de GDPR. Kijk ook op onze security pagina om meer te lezen over onze processen en standaarden.

Anoigo

Anoigo (https://www.anoigo.nl/) is onze langdurige en vertrouwde partner op vlak van Identity Management.
Samen met Anoigo zijn we in staat geweest om complexe workflows op vlak van identiteit te realiseren. Een voorbeeld is de implementatie van DigiD voor een aantal van onze pensioenkluizen.

Anoigo laat ons iedere mogelijk authenticatie protocol koppelen aan onze omgeving, inclusief meer geavanceerde opties in de vorm van SSO met bijvoorbeeld SAML of OAuth.

Centric

Centric biedt software oplossing, IT personeel en functionele processen outsourcen. Klanten kunnen zich richten op hun core business dankzij de diensten die Centric biedt met behulp van meer dan 4000 medewerkers. Centric kenmerkt zich door hoog opgeleid en ervaren IT personeel. Samen met de klant passen ze innovatie toe om groei te realiseren. Centric heeft een omzet van 490 miljoen euro en een EBIT van 24 miljoen euro in 2018 behaald.

In Duitsland zijn de dochter bedrijven Centric IT Solutions GmbH en Centric Cloud Solutions GmbH gespecialiseerd op vlak van SAP integraties en bieden ze data migratie, training en consultancy diensten aan.

Abresa GmbH

Abresa GmbH is een consultancy bedrijf die zich specialiseerd in SAP HCM en Succesfactors. Abresa zet zichzelf in om onmisbaar te zijn voor hun partners. https://abresa.de/