Oplossingen

De SECUREDD oplossingen zijn ontworpen om systeem- en platform onafhankelijk te zijn. Onze oplossing wordt binnen Europa gebruikt door klanten met hoogstaande eisen op vlak van veiligheid, beschikbaarheid en de onweerlegbaarheid van het bewijs. Vanuit dezelfde instantie van de applicatie kan gebruik gemaakt worden van beveiligde email, langdurige opslag, uitgebreide authenticatie mogelijkheden inclusief onboarding, digitale handtekeningen en beveiligde file transfer (over en weer). Waar traditionele beveiligde email aanbieders niet zeer gebruiksvriendelijk zijn dagen wij onszelf uit om een zo veilig mogelijke oplossing aan te bieden zonder in te leveren op het gebruikersgemak. Ook vinden we het niet voldoende om alleen de data in transit te beveiligen, maar ook de lange termijn opslag. Zo blijven de bestanden altijd toegankelijk voor uw klanten.

Veel file transfer diensten werken met beperkte opslag capaciteit, lage verzendlimieten, onbeveiligde synchronisatie diensten en bieden weinig tot geen additionele beveiliging aan. Bij SECUREDD zijn hier praktisch geen limieten, en wij verzekeren u dat de data veilig is en veilig blijft. Eenmaal beveiligd opgeslagen, allen met unieke sleutelcombinaties over meerdere lagen, kunnen alleen de toegekende personen toegang verkrijgen, en de bestanden kunnen niet meer worden aangepast om misbruik te voorkomen. Alle relevantie acties worden bijgehouden in een logboek die gebruikt kan worden als bewijslast bij juridische kwesties. Daarnaast maken wij exclusief gebruik van Nederlandse hostingpartijen.

De data die bij ons staat opgeslagen is alleen van u en uw klanten. SECUREDD voert nooit analyse uit op data die staat opgeslagen, en doet ook niet aan tracking middels Google Analytics. Alleen reCAPTCHA wordt gebruikt als beveiliging tegen brute force aanvallen.

SECUREDD onderscheidt zich op 5 vlakken

Vertrouwelijkheid

Beschermen tegen datalekken en ongewenste toegang.

Autorisatie

De juiste rechten voor de juiste personen voor de juiste entiteiten.

Integriteit

Controle en behoud van de berichten en documenten.

Authenticiteit

Bewijs dat de afzender en eigenaar de juiste is.

Onweerlegbaarheid

Logboek dat alle stappen bijhoudt en kan dienen als bewijsvoering van aflevering en inzage.

Salarisstroken en overige HR documenten digitaliseren - SECURE SEND

Laat zeer eenvoudig uw gegenereerde PDF bestand uploaden naar een portaal met behulp van onze slimme Secure Send oplossing. Secure Send draait bij u op een pc of in het netwerk en behoeft geen verdere toegang of integratie. U hoeft alleen de salarisstroken en overige documenten in de juiste folder te plaatsen en de rest gebeurt vanzelf - veilig, en snel! Het kan ook handmatig, indien u liever de controle behoudt.

Het maakt niet uit of er gebruik gemaakt wordt van een applicatie als SAP, Oracle of Afas, zolang er een generiek PDF bestand aangemaakt kan worden werkt het met Secure Send. We maken een vertaalslag van het template met een unieke code van de medewerker naar ons portaal. Daarna kan na een eenvoudige installatie de applicatie worden gestart, en worden uw bestanden veilig in een portaal geplaatst dat volledig in uw stijl kan worden ingericht. Het proces is volledig AVG compliant, we behouden 99.9% uptime en de applicatie krijgt regelmatig updates om veilig te blijven werken.

Behalve salarisstroken is het ook mogelijk andere documenten te plaatsen, al dan niet algemeen of specifiek voor een medewerker. Denk aan jaarverslagen, beoordelingsformulieren, en andere gevoelige data. Neem contact met ons op bij interesse, dan bekijken we samen hoe we Secure Send goed kunnen inzetten.

Beschikbare integraties

Voor bedrijven met bestaande ERP of salarisstroken software zoals SAP, Oracle of Afas hebben we potentieel andere integratie mogelijkheden. Zie hier hoe we hier mee omgaan om u te helpen geld te besparen zonder concessies op de veiligheid. 

SAP

Gebruikt uw bedrijf SAP om loonstroken en jaaroverzichten te maken? Koppel dan met ons platform!

Oracle

Gebruikt u Oracle om loonstroken en jaaropgaven te maken? Koppel dan met ons platform!

Outlook

De SECUREDD/SSLPost Outlook plugin voor beveiligde email stelt u eenvoudig in staat om met of zonder bijlagen beveiligd te emailen.

Quadient

Quadient Inspire kunnen eenvoudig koppelen met behulp van een REST api.

Loonstrook software (Visma, Exact)

Wij bieden een koppel mogelijkheid met onze oplossing voor bedrijven die gebruik maken van loonstrook software voor de maandelijkse en jaarlijkse overzichten. Na export kunnen deze eenvoudig en geautomatiseerd naar het beveiligde portaal worden verzonden.

Staat uw integratie er niet tussen?
Vraag een integratie aan